Bordi Kombëtar Studentor

Hapësira e studentëve të bashkuar!
Bordi Studentor

Bordi Studentor

Bëhu pjesë e studentëve dhe të rinjve të bashkuar!

Mëso më shumë

Bordi Kombëtar Studentor është një grupim studentësh i cili është i pavarur nga strukturat universitare.

Bashkohuni me Bordin Kombëtar Studentor

Hapat qe duhet te beni per te rregulluar llogarine tuaj

Shume prej jush qe jeni regjistruar ne platformen online te Bordit Kombetar Studentor, nuk jeni regjistruar ashtu sic duhet dhe llogaria juaj ka disa probleme te vogla. Me saktesisht, Ju nuk e keni instaluar platformen...

Përditësimet më të fundit

Lexoni më tepër rreth aktiviteteve tona

Deklaratë në lidhje me vonesën e bursave të studentëve

Bordi Kombëtar Studentor i bën thirrje Universiteteve t’u shpërndajnë në mënyrë të menjëhershme studentëve përfitues fondet që rrjedhin nga bursa e ekselencës. U bënë tashmë...
Lexo të plotë "Deklaratë në lidhje me vonesën e bursave të studentëve"

Pyetësor mbi përshtypjen e studentëve për mësimin online dhe vitin e ri akademik 2021-2022

Për të dhënat e plota, shtypni linkun e mëposhtëm. https://www.portalistudentor.al/docs/2/pershtypje-studentore-raport.pdf PortaliStudentor.al së bashku me Bordin Kombëtar Studentor kanë realizuar një pyetësor me në fokus përshtypjet...
Lexo të plotë "Pyetësor mbi përshtypjen e studentëve për mësimin online dhe vitin e ri akademik 2021-2022"

Faqja Kryesore

Bordi Kombëtar Studentor është një grupim i cili përbëhet nga studentë të të gjithë universiteteve të Shqipërisë, por është i pavarur nga strukturat e tyre të brendshme. Kërkesat dhe rekomandimet që nxirren nga ky grupim përfaqësojnë vetëm qëndrimet e studentëve që janë të anëtarësuar në Bord.

Bordi Kombëtar Studentor ka si veprimtari të tij mbledhjen dhe ndarjen në grupe të të gjithë studentëve të universiteteve shqiptare, në mënyrë që të formohet një asamble ku çdo student dhe universitet të përfaqësohet në mënyrë të paanshme dhe të pavarur nga instancat e universitetit ku bën pjesë. Në thelb të tij, Bordi Kombëtar Studentor ka si qëllim t’u mundësojë studentëve të shprehin opinionet dhe nevojat, të diskutojnë me njëri-tjetrin, dhe më pas t’i materializojnë këto nevoja në kërkesa dhe rekomandime konkrete drejtuar instancave përkatëse.

Bordi Kombëtar Studentor ngrihet mbi 3 shtylla:
KOMUNIKIM,
ADVOKIM,
NDRYSHIM.