Hapësira e studentëve të bashkuar!
Bordi Kombëtar Studentor

Hapat qe duhet te beni per te rregulluar llogarine tuaj

Shume prej jush qe jeni regjistruar ne platformen online te Bordit Kombetar Studentor, nuk jeni regjistruar ashtu sic duhet dhe llogaria juaj ka disa probleme te vogla.

Me saktesisht,

 • Ju nuk e keni instaluar platformen ne telefonin tuaj
 • Ju nuk i keni dhene akses platformes per te derguar notifications (njoftime ne telefonin tuaj)

Kjo gje sjell tek ju nje mungese te marrjes se informacionit, pra kur ne te postojme njoftime, mundesi punesimi, bursa te plota studimi, aktivitete qe do ndermarrim, etj., ju nuk do njoftoheni per keto dhe rrjedhimisht do humbisni mundesine per t’u angazhuar.

Prandaj, ndiqni hapat e meposhtme per te instaluar platformen dhe per te lejuar njoftimet te dergohen nga platforma.

 1. Sigurohuni qe te keni te instaluar GOOGLE CHROME ne telefonin tuaj
 2. Merrni linkun e meposhtem, dhe hapeni ate nepermjet Google Chrome
  https://app.bordistudentor.org/accounts/user/step1
  (Nese ju jeni duke e lexuar kete postim nga Google Chrome, mjafton te shtypni siper linkut)
  KUJDES:

  Linkun e mesiperm duhet ta beni copy, dhe me pas ta beni paste tek URL bar ne google chrome nga telefoni. Do ju kerkohet qe te hyni ne llogarine tuaj. Duhet te perdorni username si edhe password qe keni perdorur kur u regjistruat. Nese hasni probleme, na shkruani ne instagram tek @bordistudentor qe t’ju ndihmojme

 3. Pasi keni hapur linkun nga Google Chrome dhe keni hyre ne llogarine tuaj, mjafton te ndiqni hapat qe ju shfaqen ne ekran.

U kry! Tani duhet te keni te instaluar platformen dhe njoftimet duhet t’ju vijne ne kohe reale!

Nese nuk keni arritur dot te finalizoni hapat e mesiperme, na shkruani ne instagram tek @bordistudentor ne menyre qe t’ju ndihmojme per cdo problem.